Το ψήφισμα του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου για τη δίκη της Χ.Α.
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Το ψήφισμα του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου για τη δίκη της Χ.Α.

Ενόψει της απόφασης του Εφετείου Αθηνών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου εξέδωσε σχετικό ψήφισμα.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι αναφέρουν τα εξής για το μείζων ζήτημα της ελληνικής δικαιοσύνης:

«Οι ναζί στη φυλακή – η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση»

Μετά από πεντέμισι χρόνια δικαστικής διαδικασίας, μετά από 453 δικάσιμους, μετά από τα συντριπτικά αποκαλυπτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, ήρθε η ώρα της απόφασης, για τους 68 κατηγορούμενους νοσταλγούς του του Χίτλερ, υμνητές του ναζισμού, κήρυκες του μίσους, υποκινητές ρατσιστικών επιθέσεων.

Χρειάστηκαν πολύ περισσότερα χρόνια και η θυσία του Παύλου Φύσσα, η θυσία του Σαχζάτ Λουκμάν για να αφυπνιστεί η ελληνική κοινωνία και να αντιδράσει η οργανωμένη Πολιτεία.

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 θα εκδοθεί η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή στο Εφετείο. Η Χρυσή Αυγή είναι μια νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση που πρέπει να καταδικαστεί. Με τάγματα εφόδου τρομοκράτησαν και χτύπησαν μετανάστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές των κινημάτων της Αριστεράς. Δεν είναι αθώοι.  Η θέση τους είναι στη φυλακή.

Μετά από όλα όσα ήρθαν στο φως κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε.

Ο αγώνας για να μην κατισχύσει το μίσος, η ξενοφοβία, ο ρατσισμός και η βία απέναντι στον αδύναμο πρέπει να είναι διαρκής.

 Την Τετάρτη θα σταθούμε δίπλα στους 131 μάρτυρες κατηγορίας, δίπλα στους 50 δικηγόρους υπεράσπισης, δίπλα στην οικογένεια του Παύλου Φύσσα.

Η Τετάρτη 7 Οκτωβρίου είναι μια μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία, είναι μια μεγάλη μέρα για τη Δικαιοσύνη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet