Χαλάνδρι σε Δράση: Διαρκής αγώνας για Ελευθερία και Δημοκρατία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Χαλάνδρι σε Δράση: Διαρκής αγώνας για Ελευθερία και Δημοκρατία

Μήνυμα για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου απευθύνει η δημοτική παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση, με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο Γιώργο Κουράση, στο οποίο κι αναφέρει τα εξής:

80 χρόνια μετά το ηρωικό έπος του 1940, το μήνυμα ηρωισμού που έστειλε τότε ο Ελληνικός Λαός, αγωνιζόμενος για την Ελευθερία του, παραμένει ζωντανό και δυνατό όλα αυτά τα χρόνια.

Οι θυσίες εκείνης της ηρωικής γενιάς μάς δείχνουν τον δρόμο και σήμερα. Έναν δρόμο διαρκούς αγώνα για την Ελευθερία την Δημοκρατία και την Εθνική ανεξαρτησία της χώρας.

Φέτος οι εορτασμοί μπορεί να είναι διαφορετικοί, λόγω της μεγάλης πανδημίας, όμως η χαρά και η γιορτή που νιώθουμε όλοι έχει την ίδια ένταση με κάθε άλλη χρονιά.

Είναι στο χέρι το δικό μας να μεταλαμπαδεύσουμε την πίστη για τις αξίες της ενότητας, της ομοψυχίας και του πάθους ενάντια στον όποιο εχθρό επιβουλεύεται την Εθνική ακεραιότητα και Ανεξαρτησία και στη νέα γενιά, στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Την πίστη για τις αξίες του Ελληνισμού που υπερασπιστήκαμε και θα υπερασπιζόμαστε όποτε υπάρχει ανάγκη. Αυτή είναι η παρακαταθήκη που μας άφησαν οι ήρωες του 1940 και εμείς οφείλουμε να τη διατηρήσουμε.

Το έπος του 1940 μας δείχνει τι μπορούν να πετύχουν οι Έλληνες ενωμένοι. Ας μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet