Χαλάνδρι σε Δράση: Το έπος του 1940 παραμένει ζωντανό και δυνατό
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Χαλάνδρι σε Δράση: Το έπος του 1940 παραμένει ζωντανό και δυνατό

Η δημοτική παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση στέλνει το δικό της μήνυμα για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και τονίζει ότι το έπος του 1940 παραμένει ζωντανό και δυνατό.

Ειδικότερα, η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Η αυταπάρνηση της ηρωικής εκείνης γενιάς μάς δείχνει τον δρόμο του διαρκούς αγώνα για την ελευθερία τη δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας.

»Η πίστη στις αξίες του Ελληνισμού και η ανάγκη να τις υπερασπιζόμαστε όποτε υπάρχει ανάγκη θα είναι πάντα ο φάρος που θα μας οδηγεί. Αυτή είναι η παρακαταθήκη που μας άφησαν οι ήρωες του 1940 και εμείς οφείλουμε να την διατηρήσουμε. Παρότι και φέτος οι εορτασμοί δεν είναι οι συνηθισμένοι λόγω της πανδημίας το πνεύμα της ημέρας είναι εδώ να μας θυμίζει πως πρέπει να πορευόμαστε σε κάθε μας στιγμή. Το πνεύμα της ομοψυχίας, της ομόνοιας και της συνεργασίας που διαχρονικά παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στα μεγάλα επιτεύγματα του ελληνικού έθνους, είναι το μεγάλο δίδαγμα της επετείου. Οι Έλληνες, μακριά από διχόνοια, ζηλοφθονία και προσωπικές στοχεύσεις, μπορούν να ξεπεράσουν κάθε δοκιμασία. Ας μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet