Ψήφισμα Δ.Σ. Χαλανδρίου κατά της μεταφοράς της ΔΟΥ στον Χολαργό – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 3/7
google.com/maps
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ψήφισμα Δ.Σ. Χαλανδρίου κατά της μεταφοράς της ΔΟΥ στον Χολαργό – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 3/7

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ για τη συγχώνευση της εφορίας Χαλανδρίου και τη μεταφορά των υπηρεσιών της στην εφορία Χολαργού, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλανδρίου -που συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη 2 Ιουλίου- εξέδωσε ψήφισμα, εκφράζοντας την κατηγορηματική αντίθεσή του σε μια τέτοια εξέλιξη.

Το ψήφισμα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στη συγχώνευση της εφορίας Χαλανδρίου και τη μεταφορά των υπηρεσιών της στον Χολαργό.

Η υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στους δημότες και στον επαγγελματικό κόσμο της πόλης.

Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, στις οποίες είναι απαραίτητο να τηρούνται τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, ο συνωστισμός εργαζομένων και πολιτών σε έναν ακατάλληλο χώρο όπως είναι το κτήριο της ΔΟΥ Χολαργού θα δημιουργήσει κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Ζητάμε καταρχήν την άμεση αναστολή της συγχώνευσης και καλούμε τους πολίτες του Χαλανδρίου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 9.00 π.μ, έξω από τη ΔΟΥ Χαλανδρίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου θα σταθεί έως το τέλος στο πλευρό των εργαζομένων και των επαγγελματιών της πόλης. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet