Νέο Δ.Σ. για την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέο Δ.Σ. για την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου

Με μία αναφορά στους λόγους που οδήγησε στο αρχικό τους αντάμωμα, αλλά και το για το πώς θα πρέπει να πορευθούν από εδώ και πέρα, συναντήθηκαν στις 27 Νοεμβρίου 2016 οι Ηπειρώτες του Χαλανδρίου, προκειμένου να επιλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιό τους.

Η ανακοίνωσή τους, «κατάθεση καρδιάς», αναφέρει:

Ανταμώσαμε και πάλι οι Ηπειρώτες, στις 27 του Νοέμβρη του 2016, κι αυτό από μόνο του ήταν σημαντικό. Άλλωστε, εκεί αποσκοπούσε και η δημιουργία του Συλλόγου μας: Πρώτα πρώτα ν’ ανταμώνουμε, να γνωριζόμαστε, να συζητάμε, να μαθαίνουμε, να προχωράμε, να γλεντάμε, να μοιραζόμαστε. Ανάμεσα σε άλλα, μοιραζόμαστε και τη βαθιά αγάπη και σεβασμό για τον τόπο που έλαχε να μας αναστήσει και να μας σημαδέψει. Τον τόπο που, με την ομορφιά του, την αγριάδα του, τη δωρικότητά του, γέννησε τις συνήθειές του, τον τρόπο ζωής του, τον πολιτισμό του, την παράδοσή του, την παράδοσή μας.

Αυτά όλα προσπαθούμε με τις μικρές δυνάμεις μας, αυτά τα έξι χρόνια της δημιουργίας μας, να τιμήσουμε, κρατώντας τα ζωντανά. Όχι από τυπικό καθήκον, αλλά από μια βαθιά ανάγκη, ιδιαίτερα σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς της κοινωνικής απόγνωσης, του ατομικισμού και της ομοιομορφίας, να εμπνευστούμε από το ηχόχρωμα που έχουν οι ρίζες μας, παίρνοντας την ιδιαίτερη υπόστασή μας απ’ αυτές.

Ξέρουμε καλά ότι οι παλιοί άντεξαν στα δύσκολα, που στον τόπο μας, την Ήπειρο, δεν τα τσιγγουνεύτηκε η τύχη, εκτός των άλλων, χάρη στην έγνοιά τους και για τον άλλον, τον γείτονα, τον φίλο, τον πατριώτη τους. Η ομάδα, το κοινό μοίρασμα, ο κοινός τους αγώνας, τους κράτησε όρθιους στα δύσκολα. Ακόμη, ξέρουμε καλά ότι ο τόπος μας κι ο κάθε τόπος άντεξε στον χρόνο κι είχε λόγο ύπαρξης, μόνον όταν τράφηκε απ’ τις ρίζες του και πλουτίστηκε από αλλότριες επιδράσειςν που τις ενσωμάτωσε όμως δημιουργικά, με τη δική του ματιά. Έτσι φτιάχτηκαν διαμάντια στην Τέχνη, στον Πολιτισμό, παντού.

Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν να γνωρίζουμε από πού προερχόμαστε για να μπορούμε να επιλέξουμε και πού θέλουμε να πάμε. Κι έχει μεγάλη σημασία να είμαστε μαζί, ώστε να χαρτογραφούμε από κοινού την πορεία μας.

Μ’ αυτές τις σκέψεις, λοιπόν, κουβεντιάσαμε πώς πορεύτηκε ο Σύλλογός μας μέχρι σήμερα και επιλέξαμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου

Πρόεδρος, Λίτσα Γαλάνη
Αντιπρόεδρος, Κώστας Βήχας
Γραμματέας, Βάσω Βαζάκα
Ταμίας, Πάνος Πασχάλης
Μέλη, Άρης Συκιώτης, Αναστασία Σκανδάλη, Χρήστος Τσιάβος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet