33 χρόνια συμπλήρωσε το ΚΑΠΗ Χαλανδρίου και το… γιόρτασε
Κοινωνία

33 χρόνια συμπλήρωσε το ΚΑΠΗ Χαλανδρίου και το… γιόρτασε

Εκδήλωση για την επέτειο των 33 χρόνων από την καθιέρωση του θεσμού του ΚΑΠΗ στον Δήμο Χαλανδρίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 στο κεντρικό ΚΑΠΗ της πόλης.

Στις 17 Νοεμβρίου του 1982 δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για την ίδρυση του πρώτου Κέντρου Ανοιχτής Περίθαλψης Ηλικιωμένων, μετά από ομόφωνη απόφαση του τότε Δημοτικού Συμβουλίου με δήμαρχο τον Νίκο Πέρκιζα. Μετά από μερικούς μήνες λειτούργησε το κεντρικό ΚΑΠΗ και ακολούθησαν το ΚΑΠΗ του Κάτω Χαλανδρίου το 1992 και το ΚΑΠΗ της Τούφας το 2002.

Η δημοτική Αρχή Χαλανδρίου, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, τίμησε τα παλαιότερα μέλη του ΚΑΠΗ, δηλαδή τις κυρίες Γωγώ Αλεβίζου, Μαρία Καπόγιαννη και Αθηνά Παπαδημητρίου, καθώς και τους κυρίους Γεράσιμο Σπαθώνη, Θανάση Συντέτα και Πέτρο Χλη, για την πολύχρονη και ενεργό συμμετοχή τους, αλλά και για το εξαιρετικό παράδειγμα ήθους, φιλίας, κεφιού και ζωντάνιας. Η εκδήλωση συμπληρώθηκε με τραγούδια της παλιάς Αθήνας από τη σοπράνο Ευτυχία Καραουλάνη, την οποία συνόδευσε στο πιάνο ο Χάρης Μπούτσικος, μέλος της ορχήστρας του Δήμου Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet