338 πολίτες εξυπηρέτησε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου τον Φεβρουάριο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

338 πολίτες εξυπηρέτησε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου τον Φεβρουάριο

Σημαντικά αυξημένος ο αριθμός των Χαλανδραίων που εξυπηρέτησε τον Φεβρουάριο το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, όπως προκύπτει από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο μήνα εξυπηρετήθηκαν 338 άτομα, με τη χορήγηση 687 τεμαχίων φαρμάκων και 419 τεμαχίων παραφαρμακευτικού υλικού.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου αποτελεί έναν από τους σταθερούς πυλώνες του δικτύου κοινωνικής προστασίας που έχει αναπτύξει η διοίκηση του Δήμου για την προστασία των κατοίκων που βρίσκονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Το Φαρμακείο λειτουργεί πλέον στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής «Αττική 2014-2020 – Προώθηση της κοινωνικής ένταξης, καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε μορφής διακρίσεων», με τη συνεργασία του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου διανέμονται ελληνικά γενόσημα φάρμακα που αποτελούν δωρεά της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, καθώς και υγειονομικό υλικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet