7 προτάσεις για τα αθλητικά προγράμματα στο Χαλάνδρι από την παράταξη του Μ. Κρανίδη
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

7 προτάσεις για τα αθλητικά προγράμματα στο Χαλάνδρι από την παράταξη του Μ. Κρανίδη

Τις προτάσεις του σχετικά με τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Χαλανδρίου 2020-21 καταθέτει ο συνδυασμός Χαλάνδρι-Ορίζοντας 2023, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Μάνο Κρανίδη.

Όπως σημειώνει, «ο αθλητισμός έχει κοινωνικό πρόσημο και είναι “το χαμόγελο” κάθε τοπικής κοινωνίας», για να προσθέσει ότι «το συνεκτικό σημείο του προεκλογικού μας προγράμματος σε σχέση με τις αθλητικές δραστηριότητες της πόλης ήταν το “Χαλάνδρι, Αθλητισμός για όλους”».

Με βάση αυτήν την προγραμματική δέσμευση, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συζητήθηκε η έγκριση των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Χαλανδρίου για την περίοδο 2020-21, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Γιώργος Θέος διατύπωσε 7 προτάσεις τροποποιήσεων της αρχικής εισήγησης.

Η στόχευση, όπως αναφέρεται, είχε ως επίκεντρο συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και δράσεις, «που κατά τη δική μας αντίληψη χρήζουν περαιτέρω ενίσχυσης ή/και διαφοροποίησης, στο πλαίσιο της επιδιωκόμενης αλληλεγγύης και της λειτουργίας ενός στέρεου πρότυπου λειτουργίας που δεν αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet