Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στο Χαλάνδρι

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η επέτειος της Επανάστασης του 1821 στον Δήμο Χαλανδρίου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην οποία παρέστησαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος  Ρούσσος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρά την πρόβλεψη για κακοκαιρία πλήθος πολιτών κατέκλυσε το κέντρο της πόλης και παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Στεφάνι προς τιμή των ηρώων κατέθεσαν ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος συνοδευόμενος από τον αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Νίκο Ξένο, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου Αναστάσιος Μαργέτης, ο πρόξενος του Παλαιστινιακού Κράτους Jarrar Mohanad, τοπικοί φορείς, αθλητικά σωματεία, εκπρόσωποι των κομμάτων, σχολεία, και ιδιωτικά ιδρύματα.

Η διοίκηση του Δήμου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, τα μέλη των συλλόγων, τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων καθώς και τους πολίτες που τίμησαν την ηρωική επέτειο. Επίσης ευχαριστεί τη Φιλαρμονική και τους εργαζόμενους του Δήμου που συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet