Ο κορωνοϊός… ματαίωσε την επίσκεψη του Ν. Ανδρουλάκη στο Χαλάνδρι
Φωτογραφία: pasok.gr/FB
Πολιτική

Ο κορωνοϊός… ματαίωσε την επίσκεψη του Ν. Ανδρουλάκη στο Χαλάνδρι

Δεν κατάφερε τελικώς να πραγματοποιήσει τη σημερινή (20/6) περιοδεία του στο Χαλάνδρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης νόσησε από κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter, «Έπειτα από 2,5 χρόνια ήρθε και η δική μου σειρά να νοσήσω με Covid19. Ο ιός είναι ακόμα εδώ, να προσέχετε την υγεία σας».

Ωστόσο, η περιοδεία δεν ακυρώθηκε, καθώς το κλιμάκιο του κόμματος συνόδευσε ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες από το thepresident.gr– βρέθηκε το πρωί στην αγορά της πόλης και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες για το κύμα ανατιμήσεων και τις επιπτώσεις που προκαλεί η ενεργειακή κρίση.

«Το κύμα της ακρίβειας και της αύξησης στην τιμή των λογαριασμών στην ενέργεια ροκανίζει το εισόδημα των πολιτών» τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος, προσθέτοντας: «Βρισκόμαστε στη γειτονιά του Χαλανδρίου και συνεχίζουμε την καμπάνια που κάνουμε σε όλη τη χώρα και προσπαθούμε να πείσουμε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα ώστε να στηρίξει το εισόδημα των πολιτών, να υπάρξουν άμεσα λύσεις για να μπορέσουν οι πολίτες να ανακουφιστούν.

Συνεχίζουμε όλη αυτήν την προσπάθεια με συγκεκριμένες προτάσεις, όπως το πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας, τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και όλα αυτά τα οποία πρέπει να γίνουν στο κομμάτι της ενεργειακής κρίσης για να μπορέσει η χώρα μας να προχωρήσει μπροστά, να βρει λύσεις και να μειωθούν άμεσα οι λογαριασμοί στο ηλεκτρικό ρεύμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet