“Άρωμα” Χαλανδρίου στα ψηφοδέλτια της Β΄ Αθήνας της Λαϊκής Ενότητας
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

“Άρωμα” Χαλανδρίου στα ψηφοδέλτια της Β΄ Αθήνας της Λαϊκής Ενότητας

Έντονη είναι η παρουσία Χαλανδραίων υποψηφίων στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας στη Β΄ Αθήνας.

Εκτός από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Κώστα Ήσυχο, στην 3η θέση του ψηφοδελτίου, στα ψηφοδέλτια συναντάμε άλλους τρεις Χαλανδραίους υποψηφίους.

Ειδικότερα, στη θέση 18 του ψηφοδελτίου της Β΄ Αθήνας της Λαϊκής Ενότητας βρίσκουμε τον 33χρονο δημοτικό σύμβουλο Χαλανδρίου, με την παράταξη της πλειοψηφίας Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου, Χρήστο Κασίμη.

Στη θέση 21 συναντάμε τον 48χρονο Σπύρο Σακελλαρόπουλο, επίκουρο καθηγητή στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου.

Τέλος, στη θέση 40 έχει τοποθετηθεί η νεότερη εκπρόσωπος του Χαλανδρίου στη λίστα υποψηφίων της Β΄ Αθήνας της Λαϊκής Ενότητας και ενεργό μέλος του νεολαιίστικου κινήματος της πόλης, Μαρίζα Θεοτοκάτου.

Σχετικά άρθρα

2 Comments

  1. Ματίνα

    Γιατί δεν αναφέρετε την ηλικία της Κυρίας ενώ αναφέρετε όλες τις ηλικίες και των τριών Κυρίων? Άλλο ένα δείγμα του υφέρποντος, υποσυνείδητου πολλές φορές, σεξισμού της ελληνικής κοινωνίας! Ακόμη και όταν οι γυναίκες κερδίζουν τη θέση τους, οι αναφορές σ’αυτές υπολοίπονται ποιοτικά τις αντίστοιχες στους άντρες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας σαν Κοινωνία…

    1. ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

      Και επίσης έχουμε πολύ δρόμο ως πολίτες για να ξεφύγουμε από τη “λατρεία” της χωρίς όριο κριτικής. Στο ίδιο δημοσίευμα δεν αναφέρεται επίσης η ηλικία του κ. Ήσυχου. Ισχύουν και για τον πρώην υπουργό τα περί “υφέρποντος, υποσυνείδητου πολλές φορές, σεξισμού”;

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet