Ανεξαρτητοποίηση Π. Τζούρα με καταγγελίες για “κλειστή ομάδα δημάρχου”
Πολιτική

Ανεξαρτητοποίηση Π. Τζούρα με καταγγελίες για “κλειστή ομάδα δημάρχου”

Δεν ξεκίνησε καλά για την παράταξη του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, Αντίσταση για τους Πολίτες, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.

Λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του 2016, τον λόγο έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Παναγιώτης Τζούρας, ο οποίος δήλωσε ότι από τούδε και στο εξής θα πρέπει να λογίζεται ως ανεξάρτητος. Ο ίδιος αιτιολόγησε την κίνησή του ως αποτέλεσμα του γεγονότος, όπως είπε, ότι από τη στιγμή που ανέλαβε τη δημοτική Αρχή η παράταξη Αντίσταση με τους Πολίτες χάθηκαν οι συλλογικές διαδικασίες και οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται πλέον από τα μέλη της, αλλά «από μία κλειστή ομάδα του δημάρχου».

Από την πλευρά του, ο κ. Σίμος Ρούσσος, προφανέστατα προετοιμασμένος για την ανεξαρτητοποίηση, ανέγνωσε τους στίχους από το ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη «Όσο μπορείς» – «Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις […]”.

Πρόσθεσε δε, ότι είναι έξω από την ηθική του να απαντά σε «αριστερούς συντρόφους» μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε άλλα μέσα «που χρησιμοποιούν οι ταξικοί αντίπαλοί μας», προσθέτοντας πως «όταν κάποιος διαφοροποιείται με τους υπόλοιπους και διαφωνεί καλό είναι να αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι»…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet