Απόπειρα βεβήλωσης των γραφείων της καταγγέλλει η Κ.Ο. Χαλανδρίου του ΚΚΕ
Πολιτική

Απόπειρα βεβήλωσης των γραφείων της καταγγέλλει η Κ.Ο. Χαλανδρίου του ΚΚΕ

Για απόπειρα βεβήλωσης των γραφείων της, στο Χαλάνδρι, τη νύχτα της Κυριακής 20/6 κάνει λόγο η Κομματική Οργάνωση Χαλανδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Οργάνωση αναφέρει:

Καταγγέλλουμε τη προβοκατόρικη και θρασύδειλη απόπειρα βεβήλωσης των γραφείων του ΚΚΕ στο Χαλάνδρι από φασιστοειδή μέσα στη νύχτα. Δεν μας ξαφνιάζουν ούτε οι ενέργειες αυτές, ούτε οι ημέρες που επιλέγουν.

Ξέρουμε ότι σε μια περίοδο που κλιμακώνονται οι εργατικές κινητοποιήσεις και δυναμώνει η συμμετοχή στην πάλη, όπως έγινε και με την απεργία στις 10 Ιουνίου, που ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών, τέτοιες ενέργειες μοναδικό στόχο έχουν να καλλιεργηθεί κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού του λαού, συκοφάντηση των εργατικών – λαϊκών αγώνων.

Τέτοιου είδους ενέργειες σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να φοβίσουν τους κομμουνιστές, ούτε τους ριζοσπάστες αγωνιστές του εργατικού – λαϊκού κινήματος.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των κομμουνιστών δεν θα περάσει!

Οι φασίστες ενοχλούνται από τη δράση του Κομμουνιστικού Κόμματος. Τους εξοργίζει η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, γιατί στοχεύει τον πυρήνα του συστήματος που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, υπερασπίζονται και υπηρετούν. Είναι «βαθιά νυχτωμένοι» αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα εμποδίσουν τη δράση των κομμουνιστών. Το ΚΚΕ σε όλη την 100χρονη πορεία του δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης και την οικοδόμηση μιας κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, του σοσιαλισμού – κομμουνισμού.

Καλούμε την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τη νεολαία του Χαλανδρίου, να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης – κεφαλαίου προκειμένου να μείνει  στα χαρτιά το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο – έκτρωμα, που ψηφίστηκε την περασμένη Τετάρτη, για να μπουν εμπόδια στην εφαρμογή του στους χώρους δουλειάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet