Γιάννης Λαδόπουλος: Μοναδικός μας γνώμονας το όφελος των Χαλανδραίων
Πολιτική

Γιάννης Λαδόπουλος: Μοναδικός μας γνώμονας το όφελος των Χαλανδραίων

Αισιόδοξος ότι το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, με το οποίο θα διεξαχθούν οι επικείμενες δημοτικές εκλογές, δεν θα αποτελέσει «τροχοπέδη» στη διοίκηση που θα προκύψει την επομένη, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Γιάννης Λαδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Το ήθος είναι το βασικό κριτήριο επιλογής των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας. Δεν κάναμε και θα κάνουμε ποτέ φτωχή αντιπολίτευση. Πάντα γνώμονάς μας είναι το όφελος των Χαλανδραίων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λαδόπουλος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η σημερινή κυβέρνηση στήριξε τον δήμαρχο της πόλης, Σίμο Ρούσσο, κάτι που είναι εμφανές στην καθαριότητα, όπου λόγω των περίπου 200 συμβασιούχων η κατάσταση είναι σαφέστατα βελτιωμένη.

Αντίθετα, σύμφωνα με τον κ. Λαδόπουλο, η παρούσα δημοτική αρχή δεν έπραξε τίποτα για την αντιμετώπιση τόσο του κυκλοφοριακού, όσο και της έλλειψης χώρων στάθμευσης.

«Η παρούσα δημοτική αρχή δεν έδωσε καμία λύση στο κυκλοφοριακό. Δική μας πρόταση είναι η ομογενοποίηση του κέντρου της πόλης και παράλληλη πεζοδρόμησή του. Προτεραιότητά μας είναι ο πολίτης έναντι του οχήματος», ήταν τα λόγια του Γιάννη Λαδόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet