Διπλή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου στις 9/9
Πολιτική

Διπλή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου στις 9/9

Σε διπλή συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, στις 19:00 και στις 20:00, στο παλαιό δημαρχείο της πόλης (Γρ. Γυφτοπούλου 2).

Μοναδικό θέμα της πρώτης συνεδρίασης:

  1. Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων στον Δήμο Χαλανδρίου, που θα διατεθούν για την προεκλογική προβολή των κομμάτων, στο πλαίσιο της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου 2015.

Στη δεύτερη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

Α. Eνημέρωση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για τη δραστηριότητα της Δημοτικής Ανώνυμης Επιχείρησης ΦΛΥΑ Α.Ε.

Β. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Κανονιστική διάταξη για τα περίπτερα.
  2. Διατήρηση και κατάργηση θέσεων κενωθέντων περιπτέρων.
  3. Έγκριση σκοπιμότητας διενέργειας του 4ου αγώνα δρόμου Μεικτής Διαδρομής Ρεματιάς Χαλανδρίου, με απευθείας ανάθεση και έγκριση πίστωσης.
  4. Έγκριση σκοπιμότητας μελέτης με τίτλο: «Μελέτη συμμετοχικών παρεμβάσεων ανάπλασης του κοινόχρηστου χώρου μεταξύ των οδών Αιγαίου, Χρυσ. Σμύρνης, Ποταμού Καλαμά και Μικράς Ασίας στον Συνοικισμό Χαλανδρίου» και της χρηματοδότησης αυτής από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής.
  5. Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Υπηρεσίες ασφάλισης οχημάτων και μηχανημάτων».
  6. Παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων. (Αθλητικός Σύλλογος Αττικής «Ναυτίλος»).
  7. Αντικατάσταση ενός αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής Παραλαβής Προμηθειών έως του ποσού των 15.000,00 ευρώ για το 2015. (άρθρο 28 της 11389/93 Υ.Α. ΕΚΠΟΤΑ).
  8. Αντικατάσταση μέλους Επιτροπής για την καταμέτρηση χρημάτων από το παγκάρι του Δημοτικού Κοιμητηρίου.
  9. Έγκριση παράτασης της εργολαβικής σύμβασης του έργου «Κατασκευή αγωγών ακάθαρτων και εξωτερικών συνδέσεων στην περιοχή Πάτημα ΙΙ του Δήμου Χαλανδρίου».
  10. Διόρθωση γεωμετρικών στοιχείων στην οδό Λευκωσίας και Ανωνύμου (αδιάνοικτη οδός) μεταξύ των O.T. 667 και του Ο.Τ. 665α, στην περιοχή Κάτω Χαλάνδρι, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 19 παρ.2 του Ν.2664/98.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet