Ισχυρό προβάδισμα την πρώτη Κυριακή των εκλογών ζητεί ο Γ. Κουράσης
Πολιτική

Ισχυρό προβάδισμα την πρώτη Κυριακή των εκλογών ζητεί ο Γ. Κουράσης

Με κεντρικό σύνθημα «Με το βλέμμα στα παιδιά μας», ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης ζητά την ψήφο των πολιτών του Χαλανδρίου την Κυριακή 26 Μαΐου απευθύνοντας το ακόλουθο μήνυμα:

Με γνώση, εμπειρία, όραμα, έχοντας παράξει σημαντικό και μετρήσιμο έργο στην πρώτη, περιορισμένη θητεία του ελέω «Καλλικράτη», 2011-2104 και πλαισιωμένος από ικανούς συνεργάτες, ο Γιώργος Κουράσης αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή, για την επόμενη ημέρα της πόλης του.

Ιεραρχώντας τις προτεραιότητες στα προβλήματα του Χαλανδρίου, καταθέτει τις προτάσεις του, συνθέτει απόψεις και προτείνει λύσεις εφικτές και υλοποιήσιμες. Θελει να ειναι χρήσιμος και παραγωγικός, ολοκληρώνοντας το δικό του αποτύπωμα στην πόλη του.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου προσκαλεί όλους τους πολίτες του Χαλανδρίου στην μεγάλη προεκλογική του ομιλία στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου στις 20:30 και την Κυριακή 26 Μαΐου ζητά ισχυρό προβάδισμα του συνδυασμού του Χαλάνδρι σε Δράση, ώστε να θέσει τις ισχυρές βάσεις της νίκης στη δεύτερη Κυριακή της εκλογικής αναμέτρησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet