Οι αποφάσεις του συνδυασμού Μένω στο Χαλάνδρι μετά τον α΄ γύρο των εκλογών
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Οι αποφάσεις του συνδυασμού Μένω στο Χαλάνδρι μετά τον α΄ γύρο των εκλογών

Την πρώτη του συνεδρίαση μετά τον α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών πραγματοποίησε ο συνδυασμός Μένω στο Χαλάνδρι, ο οποίος θα αντιπροσωπεύεται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου με δύο έδρες.

Σχετικά με τις αποφάσεις που έλαβε ο συνδυασμός ο επικεφαλής του, Νίκος Πράσσος, επισημαίνει τα εξής:

Φίλοι και φίλες, 
Αγαπητοί συνδημότες,

Από την πρώτη στιγμή συγκρότησης του συνδυασμού Μένω στο Χαλάνδρι τονίσαμε ότι κίνητρό μας είναι η αγάπη μας για την πόλη μας.

Δηλώσαμε ότι για εμάς οι έννοιες ανανέωση και συμμετοχή αποτελούν δομικά στοιχεία της Δημοκρατίας.

Για εμάς, το ταξίδι της Δημοκρατίας είναι ένα θαυμάσιο ταξίδι. Η ενασχόληση με τα κοινά της πόλης μας είναι μια εξόχως ενδιαφέρουσα διαδικασία. Θεωρούμε ότι αξίζει να τη ζήσει κάθε δραστήριος άνθρωπος. Κάθε πολίτης που νοιάζεται πραγματικά για την πόλη του και τους ανθρώπους που ζουν ή/και δραστηριοποιούνται εντός των γεωγραφικών της ορίων.

Είναι πεποίθησή μας ότι την επομένη των εκλογών η πόλη μας χρειάζεται όλους. Χρειάζεται τις δυνάμεις και τις ιδέες όλων. Έχει ανάγκη από την συλλογική ευφυΐα. Και γνωρίζουμε καλά ότι η συλλογική ευφυΐα μπορεί να θριαμβεύσει μόνο με περισσότερη Δημοκρατία. Μπορεί να θριαμβεύσει όταν όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν γνώμη και την εκφράζουν. Όταν όλο και περισσότεροι συμμετέχουν ενεργά.

Με αυτές τις σκέψεις, κατά τη χθεσινή πρώτη -μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου- συνεδρίαση του συνδυασμού Μένω στο Χαλάνδρι αποφασίστηκε ομόφωνα η κατάτμηση της θητείας του πλειοψηφούντος σε σταυρούς συμβούλου, σε τέσσερις χρονικές περιόδους διάρκειας ενός έτους, προκειμένου να συμμετάσχουν περισσότεροι του ενός εκπρόσωποι του συνδυασμού μας στο Δημοτικό Συμβούλιο από τη θέση του δεύτερου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού Μένω στο Χαλάνδρι. Αντίστοιχα, αποφασίστηκε η διετής παραμονή και αντικατάσταση των εκπροσώπων του συνδυασμού σε κάθε διαπαραταξιακή Επιτροπή που πρόκειται να συσταθεί κατά τη διάρκεια της επόμενης θητείας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet