Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο αμαξοστάσιο και τις υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο αμαξοστάσιο και τις υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου

Περιοδεία στο αμαξοστάσιο, στο Κλειστό γήπεδο «Νίκος Πέρκιζας» και στο κοιμητήριο του Δήμου Χαλανδρίου πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου, κλιμάκιο του ΚΚΕ. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι βουλευτές Βόρειας Αθήνας με το ΚΚΕ Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και Χρήστος Κασίμης.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ συζήτησαν με τους εργαζόμενους, καλώντας τους «να απορρίψουν τα κάλπικα διλήμματα ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. και να αξιοποιήσουν και τη δική τους πείρα από τους χώρους δουλειάς. Να αναλογιστούν ότι την επόμενη μέρα των εκλογών, με όποια κυβέρνηση και αν προκύψει, όλα τα προβλήματα θα είναι εδώ».

Επίσης, ανέδειξαν ότι «αυτό που πρέπει να απασχολεί σήμερα τον λαό είναι πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ την επομένη των εκλογών», τονίζοντας «την ανάγκη να δυναμώσει το ΚΚΕ, ώστε να αποτελέσει στήριγμα του εργατικού κινήματος, καθώς είναι το μόνο κόμμα που είναι ικανό να οργανώσει την πάλη για να διεκδικήσουν οι εργαζόμενοι τα δικαιώματά τους». Πρόσθεσαν δε, ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε σειρά προτάσεων νόμου και δεκάδες τροπολογίες για την πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων τα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στις τροπολογίες που κατέθεσε το ΚΚΕ για την παράταση συμβάσεων για την εξυπηρέτηση αναγκών καθαριότητας των κτηρίων των δημόσιων υπηρεσιών, των ανεξάρτητων αρχών, των ΝΠΔΔ, των ΝΠΙΔ και των ΟΤΑ και μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου, στην τροπολογία για τα αναδρομικά στους ΟΤΑ , στην εξασφάλιση εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στους Δήμους και την αναγνώριση τυπικών προσόντων διορισμού των εργαζομένων και την κατάταξή τους σε οργανικές θέσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet