Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η κεντρική προεκλογική ομιλία του Μ. Κρανίδη
Πολιτική

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η κεντρική προεκλογική ομιλία του Μ. Κρανίδη

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023, καθώς και η κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιου δημάρχου Χαλανδρίου, Μάνου Κρανίδη.

Κατά την εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου ο επικεφαλής του συνδυασμού ανέλυσε στους παρευρισκόμενους το σχέδιό του για την πόλη, αλλά και την επόμενη μέρα που έρχεται και, όπως είπε, απαιτεί συσπείρωση.

Ακολούθως ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της ομαδικής συνεργασίας, που, όπως ανέφερε, «είναι απαραίτητη για τη συνέχεια αυτού του δυνατού και ωραίου αγώνα». Παράλληλα, μίλησε για «την πόλη που αξίζει σε όλους και που μπορεί να γίνει πρότυπη ποιότητας ζωής, μέσα από προσπάθεια και συναίνεση».

«Έρχεται κάτι Νέο και Δυνατό, με όραμα για την πόλη. Αέρας αλλαγής-δημιουργικής ανανέωσης για όλους. Ένας Ορίζοντας με φόντο το μέλλον που μας αξίζει» τόνισε.

Στην κεντρική προεκλογική του ομιλία ο Μάνος Κρανίδης στην καρδιά της πόλης έδωσε το στίγμα του για την επόμενη μέρα.

Ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου παρουσίασε τους άξονες της επόμενης μέρας στους Χαλανδραίους και τις Χαλανδραίες που παρευρέθηκαν στην κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Μίλησε για την αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφορών της δημοτικής Αρχής απέναντι στους πολίτες. Επεσήμανε την ανάγκη να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της πόλης και συνέχισε μιλώντας για το ευαίσθητο κομμάτι του Αθλητισμού και του Πολιτισμού και το πώς πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος των πολιτών..

Έκανε εκτενή αναφορά στους πολιτικούς του αντιπάλους, αναφέροντας ότι: «Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα μεγάλα προβλήματα της πόλης. Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για άσκοπες αντιπαραθέσεις αφού έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τοπολιτικό σκηνικό η συναίνεση και η συνεννόηση είναι απαραίτητα συστατικά για να πάει το Χαλάνδρι στην επόμενη ημέρα».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τα μέλη, τους εθελοντές του συνδυασμού, καθώς και τις οικογένειες τους για την ξεχωριστή προσφορά τους σε αυτόν τον αγώνα.

Κλείνοντας, έδωσε ξανά το έναυσμα ώστε να μεταφερθεί σε όλες τις γωνιές του Χαλανδρίου το «μήνυμα νίκης του» όπως είπε.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσία του Μ. Κρανίδηκαι των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Κίνησης Πολιτών Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 στη σκηνή.

Σε σχετική ανακοίνωσ του συνδυασμού επισημαίνεται: Ήρθε η ώρα, το Χαλάνδρι να κοιτάξει μπροστά στο αύριο και να προχωρήσει στους δρόμους του μέλλοντος. Ένας πολιτικός κύκλος έκλεισε, ο νέος ανοίγει με δημιουργική ανανέωση και δυναμική πράξη. Ο πραγματικός Ορίζοντας μιας πόλης, σχεδιάζεται αποκλειστικά από τους πολίτες της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet