Σίμος Ρούσσος: Θα πορευτούμε με την αντίληψη διαλόγου και συνεργασίας που απαιτούν τα πολύπλοκα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης
Πολιτική

Σίμος Ρούσσος: Θα πορευτούμε με την αντίληψη διαλόγου και συνεργασίας που απαιτούν τα πολύπλοκα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης

Πλήθος πολιτών τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νεότητας την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Σίμος Ρούσσος ευχαρίστησε όλες και όλους για την παρουσία τους στην τελετή, περιέγραψε το πλαίσιο αρχών στη βάση των οποίων θα πορευτεί η νέα διοίκηση και ευχήθηκε σε όλους καλή θητεία.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών το αντιμετωπίζουμε με αίσθημα πολύ μεγάλης ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους για τρίτη συνεχόμενη φορά. Στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι σε αυτούς που έκαναν διαφορετικές επιλογές. Θέλω να πω ότι την επόμενη πενταετία θα πορευτούμε με την αντίληψη του διαλόγου και της συνεργασίας, που απαιτούν τα πολύπλοκα προβλήματα που έχει η Αυτοδιοίκηση, αλλά και της δημοκρατικότητας που πρέπει να διέπει όλους, αλλά ταυτόχρονα με συνέπεια και αποφασιστικότητα, ώστε να υλοποιηθεί η εντολή των πολιτών του Χαλανδρίου. Με τη σκέψη ότι τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα, εύχομαι σε όλους καλή συνεργασία και μια καλή και γόνιμη θητεία, προς όφελος της πόλης, των εργαζομένων και του λαού του Χαλανδρίου».

Στην τελετή χοροστάτησε ο πατήρ Χρύσανθος του ιερού ναού Αγ. Γεωργίου, ο οποίος ευχήθηκε στους νέους δημοτικούς συμβούλους μια καλή και δημιουργική θητεία.

Ο δήμαρχος ορκίστηκε με πολιτικό όρκο, ενώ ακολούθησε η ορκωμοσία με θρησκευτικό και πολιτικό όρκο, ανάλογα με την επιλογή που είχαν δηλώσει, των δημοτικών συμβούλων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet