Σίμος Ρούσσος: Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον και το αποδεικνύουμε
Επιχειρήσεις – Αγορά

Σίμος Ρούσσος: Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον και το αποδεικνύουμε

Με μία «αιχμηρή» ανάρτηση στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Χαλανδρίου σημειώνει ότι η δουλειά που έχει κάνει η διοίκησή του «απέναντι στα συμφέροντα που για χρόνια λυμαίνονταν την πόλη» αποδίδουν καρπούς, παρουσιάζοντας μάλιστα και πρόσφατη κατάθεση στο ταμείο του Δήμου ποσού άνω των 300.000 ευρώ, που – όπως λέει ο κ. Σίμος Ρούσσος«αποτελεί ένα μικρό μέρος των 10.000.000 ευρώ που διεκδικεί ο δήμος από την απόκρυψη τετραγωνικών μέτρων από μεγαλο-επιχειρηματίες, ιδιωτικές και ημι-κρατικές επιχειρήσεις, που ποτέ δεν πλήρωναν δημοτικά τέλη».

Ακολουθεί η ανάρτηση του δημάρχου Χαλανδρίου:

Όσοι πιστεύουν ότι θα φοβηθούμε τον λασποπόλεμο που έχει εξαπολυθεί εναντίον μας πλανώνται πλάνην οικτρά.

Η δουλειά μας απέναντι στα συμφέροντα που για χρόνια λυμαίνονταν την πόλη,καλυπτόμενοι πίσω από τις πλάτες των ισχυρών της εξουσίας και του χρήματος άρχισε ήδη να αποδίδει καρπούς.Κατατέθηκαν χθές στο ταμείο του δήμου πάνω από 300.000 ευρώ που αποτελεί ένα μικρό μέρος των 10.000.000 ευρώ που διεκδικεί ο δήμος από την απόκρυψη τετραγωνικών μέτρων από μεγαλοεπιχειρηματίες, ιδιωτικές και ημικρατικές επιχειρήσεις που ποτέ δεν πλήρωναν δημοτικά τέλη.

Κατανοητή η λύσσα των πρώην δημοτικών αρχόντων της “εποχής της κανονικότητας”. Όσων δεν είχαν δώσει ποτέ εντολή για πραγματικό έλεγχο δηλωθέντων τετραγωνικών, όσων ανέχονταν, συγκάλυπταν η έδιναν εντολές για να συνεχίζεται επί χρόνια η ληστεία των πολιτών.

Μετά το 1.500.000 ευρώ που έχει ήδη εισπραχθεί από 36 μεγάλες επιχειρήσεις, χθες εκτελέστηκε η δικαστική απόφαση σε βάρος της εταιρίας που διαχειρίζεται το μετρό.Το ποσό αφορά μόνο δημοτικά τέλη και τόκους για μόλις 8 μήνες του έτους 2013.Αυτή είναι η δική μας πολιτική που επέτρεψε και την κατά 20%μείωση των δημοτικών τελών στο Χαλάνδρι, που έχει πλέον από τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη στην Αττική.

Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον. Μπορούμε. Το αποδείξαμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet