Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 4/6
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 4/6

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου Χαλανδρίου την Τετάρτη 4 Ιουνίου, στις 20:00, στο Παλαιό Δημαρχείο Χαλανδρίου, επί της Γρ. Γυφτοπούλου 2.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη είναι:

  1. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ο.Ε. 2014.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά στην κατάρτιση σχεδίου 4ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2014.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου για το έτος 2014 – 2015.
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων εγγραφής παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς.
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας εκδηλώσεων και ανάληψης δαπάνης.
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας για την «Προμήθεια υλικών πυροπροστασίας» Δήμου Χαλανδρίου.
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας για την διενέργεια ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού για την «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών» του Δήμου Χαλανδρίου.
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση παράτασης της εργολαβικής σύμβασης του έργου «Επισκευή – αποκατάσταση πεζοδρομίων και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων», Α.Μ. 8/13.
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση παράτασης της εργολαβικής σύμβασης του έργου «Κατασκευή παιδικού σταθμού 100 θέσεων στο Ο.Τ. 1111 Δήμου Χαλανδρίου».
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση 3ου Α.Π.Ε. και του 3ου ΠΚΤΝΜΕ του έργου «Κατασκευή παιδικού σταθμού στην περιοχή Πάτημα ΙΙ Δήμου Χαλανδρίου», Α.Μ. 8/12.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet