Σ. Ρούσσος: «Εγώ δεν δίνω 200 οικογένειες στους κεφαλοκυνηγούς»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Σ. Ρούσσος: «Εγώ δεν δίνω 200 οικογένειες στους κεφαλοκυνηγούς»

«Οδηγούμαι στη δικαιοσύνη γιατί δεν έδωσα 200 οικογένειες στους κεφαλοκυνηγούς» δήλωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, αναφορικά με κλήση που δέχθηκε να παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου καλείται να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα Εφετών την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, επειδή αρνήθηκε να παραδώσει στοιχεία για την «αξιολόγηση» και τον «επανέλεγχο» των συμβάσεων των υπαλλήλων του Δήμου.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» δήλωσε ότι, «Οδηγούμαι στη δικαιοσύνη γιατί δεν έδωσα 200 οικογένειες στους κεφαλοκυνηγούς», τονίζοντας πως από τα 564 δικαιολογητικά που έχουν αποσταλεί από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης έχουν ελεγχθεί ήδη τα 170 και η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, ζητά απαντήσεις από τη «δεξιά κλίκα» όπως αποκαλεί τη σημερινή κυβέρνηση, για την επιλεκτική διαδικασία των αξιολογήσεων των δήμων, αφού «από τους 325 δήμους ανά τη χώρα έχουν επιλεχθεί μόνο 10», τονίζοντας το γεγονός της απουσίας άλλων δήμων που έχουν διπλάσιο ποσοστό μονιμοποιήσεων προσωπικού.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Αναστάσιος Δράκος

    ***Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, ζητά απαντήσεις από τη «δεξιά κλίκα» όπως αποκαλεί τη σημερινή κυβέρνηση, για την επιλεκτική διαδικασία των αξιολογήσεων των δήμων, αφού «από τους 325 δήμους ανά τη χώρα έχουν επιλεχθεί μόνο 10», τονίζοντας το γεγονός της απουσίας άλλων δήμων που έχουν διπλάσιο ποσοστό μονιμοποιήσεων προσωπικού.***
    Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχεται ο κος Ρουσσος για τό παράτυπο που θα κυκλοφορεί στίς υπηρεσίες τού Δήμου του….
    …Τούς αποκαλεί κέφαλοκυνηγούς …..προτού αποφασίσει να αποδείξει πόσο δίκαιος και τυπικός είναι …πού σάν σαν άρχοντας τής πόλης οφείλει νά είναι..!

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet