Σ. Ρούσσος: «Πραξικοπηματική η ακύρωση, ισχύει το εντέλλεσθε»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Σ. Ρούσσος: «Πραξικοπηματική η ακύρωση, ισχύει το εντέλλεσθε»

Πραξικοπηματική χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος, τνη ακύρωση της απόφασης του Δήμου Χαλανδρίου κατά της αξιολόγησης, από την κυβέρνηση. Ο ίδιος, σε συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους του Δήμου δήλωσε ότι “ισχύει το «εντέλλεσθε» που έχει υπογράψει” για τη μη αποστολή στοιχείων στο υπουργείο.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται το εξής: Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος κατήγγειλε ως πραξικοπηματική ενέργεια την απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο οποίος ακύρωσε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου για την αξιολόγηση και τον επανελέγχου των συμβάσεων. Τόνισε πως είναι προκλητικό ένας διορισμένος εκπρόσωπος της κυβέρνησης να ακυρώνει μία ομόφωνη απόφαση των αιρετών.

Εν τω μεταξύ, οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλανδρίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου και γέμισαν ασφυκτικά το παλαιό δημαρχείο όπου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Οκτωβρίου, η συνάντηση – ενημέρωση για τις εξελίξεις στο θέμα της αξιολόγησης και του επανελέγχου των συμβάσεων μετά την ακύρωση από τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλη Αγγελάκα της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρονται τα εξής:

Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος κατέστησε σαφές ότι ισχύει το «εντέλλεσθε» που έχει υπογράψει για να μη δοθούν τα στοιχεία που ζητά το υπουργείο. Αναφέρθηκε στις αλλεπάλληλες επιθέσεις που δέχεται η νέα δημοτική αρχή και τόνισε την ανάγκη συμπαράταξης εργαζομένων, πολιτών και διοίκησης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι αντιδήμαρχοι Διοικητικών & Οικονομικών Έλενα Χριστούλη και Πολιτισμού & Αθλητισμού Σέργιος Γκάκας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet