Ακροβατικά, ζογκλερικά και μουσική στη Ρεματιά
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Ακροβατικά, ζογκλερικά και μουσική στη Ρεματιά

Μια πρωτότυπη παράσταση δρόμου από το Circo Cachivache φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 –Νύχτες Αλληλεγγύης την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου. Οι μουσικοί και οι ακροβάτες της ομάδας, που πήρε το πρώτο βραβείο θεάτρου δρόμου από τον Δήμο Αθηναίων, υπόσχονται στο κοινό ένα εντυπωσιακό θέαμα με ζογκλερικά και ακροβατικά με συνοδεία ζωντανής μουσικής σε ρυθμούς latin και swing.

Ελεύθερη είσοδος

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Προσκαλώντας τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και να προσφέρουν για όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, ο Δήμος Χαλανδρίου σημειώνει τα εξής: «Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση».

Στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου) υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet