Βόρεια διαδρομή: Γιάννενα – Κωνσταντινούπολη με… επιβίβαση στη Ρεματιά
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Βόρεια διαδρομή: Γιάννενα – Κωνσταντινούπολη με… επιβίβαση στη Ρεματιά

Τη μουσική παράσταση «Βόρεια διαδρομή: Γιάννενα – Κωνσταντινούπολη» με τον δεξιοτέχνη στο ούτι Χρήστο Τσιαμούλη και την παραδοσιακή κομπανία Κυρατζήδες φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου. Στη μουσική βραδιά, που υπόσχεται να «ταξιδέψει» το κοινό σε μια διαδρομή από τα Γιάννενα έως την Κωνσταντινούπολη, συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του Ιδρύματος Ζήση.

«Βόρεια Διαδρομή» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης

Μουσικοί:

  • Χρίστος Τσιαμούλης (τραγούδι – ούτι)
  • Αχιλλέας Χαχάμης (τραγούδι)
  • Δημήτρης Μπρέντας (κλαρίνο)
  • Νίκος Σκαφίδας (βιολί)
  • Νίκος Αγγελόπουλος (λαγούτο)
  • Αλέξης Νόνης (κρουστά)

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Προσκαλώντας τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και να προσφέρουν για όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, ο Δήμος Χαλανδρίου σημειώνει τα εξής: «Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση».

Στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet