Γεμάτο το Αετοπούλειο για το μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Γεμάτο το Αετοπούλειο για το μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε κλίμα συγκίνησης και συντροφικότητας έγινε το μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 η διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου, στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Με τον Ανδρέα Αναγνωστόπουλο στο πιάνο, η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου ερμήνευσε μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Γκάτσου από σπουδαίους μουσικούς, όπως ο Μάνος  Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Δήμος Μούτσης, ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Σημαντική υπήρξε για τη μουσική βραδιά η συμμετοχή του φλάουτου της Δέσποινας Αρθούνα, η οποία παρουσίαζε στο κοινό τα τραγούδια, δίνοντας πληροφορίες για την ιστορία τους.

Το κοινό, που είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα του Αετοπουλείου, ήταν ιδιαίτερα θερμό και σιγοψιθύριζε τα λόγια των τραγουδιών που προβάλλονταν στον τοίχο, ενώ δύσκολα άφησε τους μουσικούς ν’ αποσυρθούν μετά το τέλος του προγράμματος.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της διεύθυνσης Πολιτισμού για την όμορφη εκδήλωση.

Η βραδιά έκλεισε με κρασάκι και κουβεντούλα στον φιλόξενο χώρο του Αετοπουλείου.

Το αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο ήταν η πρώτη μιας σειράς εκδηλώσεων που προγραμματίζει η Διεύθυνση Πολιτισμού με κοινό θέμα τη μελοποιημένη ποίηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet