Επιλύθηκε το θέμα λειτουργίας, χρήσης & συντήρησης του Θεάτρου Ρεματιάς
Πολιτισμός

Επιλύθηκε το θέμα λειτουργίας, χρήσης & συντήρησης του Θεάτρου Ρεματιάς

Επιλύθηκε το θέμα της λειτουργίας, χρήσης και συντήρησης του Θεάτρου Ρεματιάς καθώς δόθηκε από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας η έγκριση εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου «Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου, του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και των συναρμόδιων υπηρεσιών τους δόθηκε τελικά λύση στο ζήτημα της χρήσης και της συντήρησης του θεάτρου Ρεματιάς».

Συγκεκριμένα στην απόφαση του υπουργείου αναφέρεται:

Επιτρέπουμε στον Δήμο Χαλανδρίου (ν. Αττικής) την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών με δικά του έξοδα, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς και τις βοηθητικές εγκαταστάσεις αυτού, που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά της 18ης Μαΐου 2015, για λόγους χρήσης και υγιεινής, και τη λήψη όλων των νόμιμων και αναγκαίων μέτρων για την περιφρούρηση των εγκαταστάσεων.

Επιτρέπουμε τη χρήση και λειτουργία για πολιτιστικές εκδηλώσεις από τον Δήμο Χαλανδρίου των υφιστάμενων από το 1981 θεατρικών εγκαταστάσεων του «Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς». Η χρήση, η λειτουργία και το κόστος συντήρησης του Θεάτρου βαρύνουν τον Δήμο Χαλανδρίου, ο οποίος επίσης ευθύνεται για την τήρηση των προβλεπόμενων προδιαγραφών ασφάλειας, πυροπροστασίας και υγιεινής του χώρου, των εργαζόμενων και του κοινού, καθώς επίσης και την εν γένει τήρηση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου.

Δείτε την απόφαση του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet