Η θεατρική παράσταση «Όλος ο Κόσμος μια Σκηνή» στο θεατρικό εργαστήρι Χαλανδρίου την Παρασκευή 17/9
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Η θεατρική παράσταση «Όλος ο Κόσμος μια Σκηνή» στο θεατρικό εργαστήρι Χαλανδρίου την Παρασκευή 17/9

Τη θεατρική παράσταση «Όλος ο Κόσμος μια Σκηνή σε σκηνοθεσία Αγνής Χιώτη παρουσιάζει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης, το Θεατρικό Εργαστήρι Χαλανδρίου, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, στις 20.30.

Οι συντελεστές της παράστασης μας προσκαλούν σε μια αναζήτηση της αλήθειας μέσα από μονολόγους που ακροβατούν ανάμεσα στην κωμωδία και στο δράμα, τη φάρσα και το γκροτέσκο και αναμένουν να συμφωνήσουμε μαζί τους ότι «όλος ο κόσμος μια σκηνή». Πρόκειται για μία συρραφή μονολόγων από το παγκόσμιο ρεπερτόριο που συνδέονται με μία αφηγήτρια, η οποία ενώνει τόπους και εποχές.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Χαλανδρίου σημειώνει:

«Εγώ μαζί με εσένα. Και εσύ μαζί με εμένα. Εμείς όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε η διαφορά που θέλουμε να δούμε στον κόσμο. Και μπορεί να μην είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στη ζωή. Και αν το καλοσκεφτείτε, όλος ο κόσμος είναι μία μεγάλη σκηνή.

Τι θα συμβεί αν στη σκηνή συναντηθούν ο Βρούτος με τον Caveman; Η Γκόλφω με την Λοκαντιέρα; Ποιος θα επικρατήσει στον πρώτο και τελευταίο χορό μεταξύ της Δεσποινίδος Τζούλια και του Ζαν; Η Περικόλ θα καταφέρει να πάρει την άμαξα που τόσο λαχταρά; Υπάρχει άραγε άνθρωπος που απεχθάνεται την παραλία; Η Αναμπέλα από το “Κρίμα που είναι πόρνη” συγκινείται ακούγοντας τη Σονάτα του Σεληνόφωτος. Ο Λε Πουμπλ δίνει την παράσταση της ζωής του. Κάποιος από εμάς είδε έναν τρελό. Τι νιώθουν όσοι φωτογραφίζουν σε αποστολές πολέμων; Τι είναι για εσάς ο έρωτας; Αυτά και άλλα πολλά θα σας απασχολήσουν στην παράσταση μας. Ελάτε να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να γίνουμε όλοι μία μεγάλη σκηνή».

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου, όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Πληροφορίες για τη θεατρική παράσταση:

  • Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου).
  • Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr.
  • Ώρα έναρξης: 20.30.
  • Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet