Η Μιράντα Βατικιώτη στη Λέσχη Ανάγνωσης του Συλλόγου Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Η Μιράντα Βατικιώτη στη Λέσχη Ανάγνωσης του Συλλόγου Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ»

Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:00, στη Λέσχη Ανάγνωσης του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου «ΑΡΓΩ» θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τη συγγραφέα Μιράντα Βατικιώτη με αφορμή τα βιβλία της «Οι τέσσερις εποχές του κυρίου Ανανία» και «Το μυστικό του βασιλιά των γερανιών» (εκδόσεις Πικραμένος).

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο φιλόλογος Άρης Λαζαρίδης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου (Σοφ. Βενιζέλου 20 και Καραολή Δημητρίου) στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Η συγγραφέας Μιράντα Βατικιώτη στη Λέσχη Ανάγνωσης του Συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ»

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Μιράντα Βατικιώτη γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Σπούδασε Θεατρολογία στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, επέστρεψε στην Αθήνα για μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφική Σχολή και από το 2014 είναι υποψήφια διδάκτωρ στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, όπου μελετά τον σύγχρονο χορό στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, εργάζεται ως χορεύτρια και ηθοποιός. Η ενασχόλησή της με τη λογοτεχνία ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, και έκτοτε δεν σταμάτησε ποτέ.

Τα βιβλία που έχει εκδώσει:

  • «Οι τέσσερις εποχές του κυρίου Ανανία»: Ένα ημερολόγιο εξιχνίασης φόνου/ Μιράντα Βατικιώτη. – 1η έκδ. – Πάτρα: Πικραμένος Γιάννης, 2016.
  • «Το μυστικό του βασιλιά των γερανιώ» : Ένα ημερολόγιο εξιχνίασης φόνου / Μιράντα Βατικιώτη. – 1η έκδ. – Πάτρα: Πικραμένος Γιάννης, 2017.
  • Έχει εκδώσει και ένα παιδικό παραμύθι, το «Μαγικό ρολόι» / Μιράντα Βατικιώτη. – 1η έκδ. – Αθήνα: Ζαχαράκης Κ. Μ., 2006, με πρόλογο του Βασίλη Βασιλικού, οποίο προτάθηκε για Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet