Η συναυλία «Ελευθερία, Μούσα Ελληνική» από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Χαλανδρίου στη Ρεματιά
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Η συναυλία «Ελευθερία, Μούσα Ελληνική» από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Χαλανδρίου στη Ρεματιά

Τη συναυλία «Ελευθερία, Μούσα Ελληνική», αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης, παρουσιάζει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, την Τρίτη 20 Ιουλίου, υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ιωαννίδη, με σολίστ την Ειρήνη Καράγιαννη.

Με τη μουσική αυτή βραδιά, η αγαπημένη ορχήστρα της πόλης, αναδεικνύει γεγονότα και προσωπικά βιώματα από τον αγώνα Ελλήνων και φιλελλήνων, όπως εκφράστηκαν μέσα από την έμπνευση μουσικών και ποιητών και προβάλλουν στον σημερινό πολιτισμό τη διαχρονική αξία της ελευθερίας, επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

  • Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr.
  • Ώρα έναρξης: 9μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο υπάρχει προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Τοποθεσία: Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet