Κ. Αγγελής: Μπράβο, εκεί που πρέπει…
Πολιτισμός

Κ. Αγγελής: Μπράβο, εκεί που πρέπει…

«Μπράβο» για την προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε από τη διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου κατά τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου Κώστας Αγγελής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου σημειώνεται:

Μπράβο, εκεί που πρέπει…

Επειδή σε αυτήν τη ζωή, και περισσότερο σε αυτήν την πόλη, δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα και παρά τις αγενείς και απαξιωτικές κορώνες του πρώτου πολίτη της, που αφορούσαν τις δημόσιες προσεγγίσεις μου για το Φεστιβάλ Ρεματιάς, οφείλω, σήμερα και με αφορμή την ολοκλήρωσή του, να συγχαρώ όλους τους συντελεστές του, για το αποτέλεσμα που προσέφεραν.

Μετά από  «72 νύχτες αλληλεγγύης», όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Σ. Γκάκας, στο κλείσιμο των εκδηλώσεων, το βράδυ της 20ής Σεπτεμβρίου, την ώρα που καλωσόρισε την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, το Φεστιβάλ είναι πια ιστορία. Όσο και αν διαφωνώ με το περιεχόμενο και πολλές φορές με την αισθητική αρκετών από αυτών των εκδηλώσεων, δεν μπορώ να μην σταθώ στην προσπάθεια που καταβλήθηκε όλο αυτό το διάστημα από τη διοίκηση, τη Διεύθυνση Πολιτισμού και τις υποστηρικτικές υπηρεσίες (τεχνικές, καθαριότητας, πολιτικής προστασίας) του Δήμου, ώστε να ολοκληρωθούν, στο κατάμεστο συνήθως θέατρο, οι καλοκαιρινές παραστάσεις.

Σε επίπεδο προσέλευσης και οργάνωσης το Φεστιβάλ ήταν αντάξιο της ιστορίας του και της πόλης που το διοργανώνει και το φιλοξενεί.

Σε έναν χώρο, όπου στη δική μου λογική, δεν χωρούν αντιπαραθέσεις, χωρίς εμπάθεια, χωρίς τοξικές παρατηρήσεις και υποσημειώσεις, με καθαρό λόγο και καλή διάθεση ένα μεγάλο μπράβο σε όλες και όλους!

Εύχομαι τέλος, κάποιες από τις δικές μου προσεγγίσεις και σκέψεις να αξιολογηθούν και να αποτελέσουν έναν καλό σπόρο συζήτησης για το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet