Μια βραδιά «Για τον Μπετόβεν» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Print Friendly, PDF & Email
Μουσική-Χορός

Μια βραδιά «Για τον Μπετόβεν» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Μια βραδιά «Για τον Μπετόβεν» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι και όσες παρακολουθήσουν το ρεσιτάλ του Βασίλη Τσαμπρόπουλου, που φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης, την Τετάρτη 22 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 250 χρόνων από τη γέννηση του Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν, ο διεθνώς καταξιωμένος βιρτουόζος σολίστ παρουσιάζει έργα του μεγάλου μουσουργού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Sonate No3 opus 2 Nr.3
  • Sonate No5 opus 10  Nr.1
  • 2 Κlavierstuck Wo60.WoO61
  • Sonate op.53 Appassionata

Η διοίκηση επισημαίνει ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

  • Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr.
  • Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό και το ταμείο του θεάτρου δεν θα λειτουργεί για διάθεση δελτίων εισόδου.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο θα υπάρχει συνεισφορά προαιρετική σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet