Μουσική βραδιά «Από τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Μουσική βραδιά «Από τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Τη μουσική βραδιά για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, Από τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο, παρουσιάζει, την Παρασκευή 26 Αυγούστου, στις 21:00, το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022 – Νύχτες Αλληλεγγύης, στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου. Η διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης είναι 120 λεπτά.

Ο Βαγγέλης Σαραντίδης με το βιολί και το τραγούδι του και ο Γιάννης Νιάρχος με την κιθάρα και το τραγούδι του, μαζί με μια ομάδα δεξιοτεχνών μουσικών και τραγουδιστών, φέρνουν στη Ρεματιά τραγούδια που έμειναν ανεξίτηλα στον χρόνο και στο πέρασμα τους από τα παράλια της Μικράς Ασίας στα νησιά του Αιγαίου.

Ο Βαγγέλης Σαραντίδης, που υπογράφει και τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς, και ο Γιάννης Νιάρχος, καλλιτέχνες ιδιαίτερα γνωστοί από τις συμμετοχές τους  σε πλήθος  τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, με παρουσία στη δισκογραφία και πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μας καλούν σε μια βραδιά που υπόσχονται να είναι δυναμική και αξέχαστη.

Συντελεστές

Βαγγέλης Σαραντίδης: βιολί -τραγούδι, Γιάννης Νιάρχος: κιθάρα – τραγούδι, Σαντούρι: Στέλλα Βαλάση, Ούτι-λάφτα: Μπάμπης Χατζόπουλος, Ιγνάτιος Σαραντίδης: λαούτο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr. Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης. Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet