Ο Δημήτρης Μυστακίδης και τα… καλοκαιρινά του στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Ο Δημήτρης Μυστακίδης και τα… καλοκαιρινά του στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

«Τα καλοκαιρινά», με τον Δημήτρη Μυστακίδη, φιλοξενεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης, κλείνοντας με μια ξεχωριστή μουσική βραδιά το πρώτο μέρος των εκδηλώσεών του.

O Δημήτρης Μυστακίδης με «Τα καλοκαιρινά» παρουσιάζει, μαζί με τους μουσικούς του συνοδοιπόρους από τον χειμώνα, ένα ανανεωμένο πρόγραμμα και καλεί το κοινό να απολαύσει ατμοσφαιρικές διασκευές και επανεκτελέσεις αγαπημένων ρεμπέτικων που άντεξαν στον χρόνο, που δεν λογάριασαν τάσεις και μόδες κι ακόμη και σήμερα καταφέρνουν να χτυπούν κατευθείαν στην καρδιά μας.

Στα… καλοκαιρινά τους οι:

  • Δημήτρης Μυστακίδης – κιθάρα, μπουζούκι, τραγούδι
  • Ιφιγένεια Ιωάννου – κανονάκι, τραγούδι
  • Δημήτρης Παππάς – κιθάρα, τραγούδι
  • Γιώργος Τσαλαμπούνης – μπαγλαμά, κιθάρα, τραγούδι
  • Σάκης Καρακώστας – βιολί
  • Δημήτρης Τσεκούρας – κοντραμπάσο
  • Γιάννης Ταβουλάρης – ηχοληψία.

Η συναυλία ξεκινάει στις 21:00 και η είσοδος στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου) είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στο Φεστιβάλ Ρεματιάς / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet