Παρουσίαση βιβλίου «+oikismos: 12 Κείμενα για τον Δημόσιο Χώρο στο Πλαίσιο της Ομώνυμης Εικαστικής Παρέμβασης στον Συνοικισμό Χαλανδρίου 2019–2023»
Πολιτισμός

Παρουσίαση βιβλίου «+oikismos: 12 Κείμενα για τον Δημόσιο Χώρο στο Πλαίσιο της Ομώνυμης Εικαστικής Παρέμβασης στον Συνοικισμό Χαλανδρίου 2019–2023»

Ενα βιβλίο για τη μεγάλη εικαστική παρέμβαση που άφησε το αποτύπωμά της στη γειτονιά του Συνοικισμού απο το 2019 έως το 2023 παρουσιάζει ο Δήμος Χαλανδρίου, το Σάββατο 25 Μαίου, στις 18.30, στο Κέντρο Νεότητας (Αντιγόνης 56 & Δαναΐδων), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Τα κείμενα της έκδοσης «+oikismos: 12 Κείμενα για τον Δημόσιο Χώρο στο Πλαίσιο της Ομώνυμης Εικαστικής Παρέμβασης στον Συνοικισμό Χαλανδρίου 2019–2023», των εκδόσεων futura, προέρχονται από θεωρητικούς και καλλιτέχνες που συμμετείχαν στις εκθέσεις ή στις παράλληλες δράσεις της εικαστικής παρέμβασης στη γειτονιά του Συνοικισμού.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Νάντια Αργυροπούλου, ανεξάρτητη επιμελήτρια, Νίκος Καζέρος, MSc αρχιτέκτων, Ξένια Καλπακτσόγλου, ανεξάρτητη επιμελήτρια εκθέσεων, ιδρυτικό μέλος της ομάδας Εργαστήριο για τα Αστικά Κοινά. Συμμετέχουν οι συγγραφείς και συντελεστές της έκδοσης.

Κείμενα: Γιώργος Βελεγράκης, Κωνσταντίνα Θεοδώρου, Νίκος Καζέρος, Πέννυ Κουτρολίκου, Δημήτρης Λουπέτης, Κωστούλα Μάκη, Ειρήνη Μίχα, Χρήστος Μουντούρης, Κατερίνα Νασιώκα, Κώστας Ντάφλος, Ήρα Ηλιάνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Χαλάτσης, Κώστας Χριστόπουλος. Πρόλογος: Παναγιώτης Δαραμάρας. Επιμέλεια και σχεδιασμός: Μιχάλης Παπαρούνης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet