Τα παιδιά δημιουργούν τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Συλλόγου ΑΡΓΩ
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Τα παιδιά δημιουργούν τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Συλλόγου ΑΡΓΩ

Ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΑΡΓΩ απευθύνει πρόσκληση σε μικρούς καλλιτέχνες για να ετοιμάσουν τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.

Στην πρόσκλησή του ο Σύλλογος αναφέρει:

«Στον Σύλλογο ΑΡΓΩ τα παιδιά έχουν πάντα πρωταγωνιστική θέση, αφού αποτελούν την ελπίδα και την αισιοδοξία για το αύριο. Μέσα από τα μάτια τους ο κόσμος δείχνει ομορφότερος!  Και αυτή τη χρονιά θέλουμε να δούμε τις χριστουγεννιάτικες ευχές μέσα από τα μάτια των παιδιών, με τις ζωγραφιές τους να ετοιμάσουμε την ευχετήρια ηλεκτρονική μας κάρτα, που θα φθάσει από τους φίλους του Συλλόγου ΑΡΓΩ έως τον …Άγιο Βασίλη!

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης και δημιουργίας!».    

Η πρόσκληση απευθύνεται σε μικρούς καλλιτέχνες ηλικίας 5-12 ετών.

Η διαδικασία, όπως εξηγεί ο Σύλλογος, είναι η εξής:

«Τα παιδιά ζωγραφίζουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα, τη φωτογραφίζετε ή τη σκανάρετε και μας τη στέλνετε σαν εικόνα μέσω e-mail.

Μπορείτε να μας στείλετε εικόνες από χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές των παιδιών, ή των εγγονιών σας.

Επάνω στο έργο μπορεί να υπάρχει το όνομα και η ηλικία του παιδιού.

Όλα τα έργα θα συμπεριληφθούν στην ηλεκτρονική ευχετήρια κάρτα του Συλλόγου, ενώ θα  αναρτηθούν χωριστά και στην ιστοσελίδα μας.

Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει με μια (1) ζωγραφιά.

Η προθεσμία να σταλούν είναι μέχρι και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο, την ηλικία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (στην παρουσίαση των παιδικών έργων θα φαίνεται μόνο το μικρό όνομα του παιδιού, η ηλικία του και ό,τι περιλαμβάνει το έργο, τα υπόλοιπα στοιχεία είναι για πιθανή ανάγκη επικοινωνίας).

Μερικές συμβουλές για την καλύτερη φωτογραφική αποτύπωση των έργων: Tα έργα μπορείτε να τα σκανάρετε σε υψηλή ανάλυση ή να τα φωτογραφίσετε σε ανοιχτό ομοιόχρωμο φόντο, κεντράροντας το έργο στην οθόνη σας και κρατώντας την κάμερά σας σε παράλληλη ευθεία θέση από το έργο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet