Τραγούδια της… Μεσογείου από τη Lamia Bèdioui στη Ρεματιά Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Τραγούδια της… Μεσογείου από τη Lamia Bèdioui στη Ρεματιά Χαλανδρίου

Σε ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια και αυτοσχεδιασμούς πάνω στη μουσική των χωρών της Μεσογείου και τη φωνή της Lamia Bèdioui θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν όσοι και όσες βρεθούν στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου τo Σάββατο 14 Ιουλίου 2018, στις 9 το βράδυ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης.

Η Lamia Bèdioui στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης

Η μουσική παράσταση υπόσχεται στο κοινό μια μαγική διαδρομή γύρω από τη Μεσόγειο, την Έσω Θάλασσα των Ελλήνων, τη Mare Nostrum των Ρωμαίων, τη Bahr El Abiadh των Αράβων, με σταθμούς στην Τυνησία, την Αλγερία, το Μαρόκο, την Ελλάδα, τη Νότια Γαλλία, τη Νότια Ιταλία, την Ισπανία, την Κορσική.

Στο πλευρό της Lamia Bèdioui (τραγούδι, αφήγηση) θα βρίσκονται οι μουσικοί: Γιώργος Βουρνάς (ούτι, κιθάρα, καβάλι, μαντολίνο, νέυ, φωνητικά), Φώτης Μυλωνάς (φλάουτο, φλογέρες), Γιάννης Ζαρίας (βιολί), Λουκάς Μεταξάς (κρουστά).

Στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

«Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση» σημειώνει ο διοργανωτής Δήμος Χαλανδρίου προσκαλώντας τους πολίτες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet