“Ψυχόδραμα 07” & “Στίχοιμα” στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
Πολιτισμός

“Ψυχόδραμα 07” & “Στίχοιμα” στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Συναυλία hip hop μουσικής από τα συγκροτήματα «Ψυχόδραμα 07» και «Στίχοιμα» παρουσιάζεται το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2015.

ΑφίσαΗ επανάληψη μιας συνάντησης που την περίμεναν πολλοί. Η αρχή έγινε τον Οκτώβριο που μας πέρασε, όπου σε ένα κατάμεστο Gagarin, Στίχοιμα και Ψυχοδράμα 07 απέδειξαν πως το κοινό που τους στηρίζει και εμπνέεται από αυτούς, όσο πάει και μεγαλώνει. Όσοι γνωρίζουν την ιστορία και τη στάση των δύο συγκροτημάτων δεν εντυπωσιάστηκαν. Αντίθετα πρόκειται για την επιβεβαίωση μίας πορείας βασισμένης στη συνέπεια του καλλιτέχνη που μιλάει μόνο όταν έχει κάτι να πει.

Το ραντεβού λοιπόν ανανεώνεται για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, όπου είναι η σειρά του Θεάτρου Ρεματιάς στο Χαλάνδρι να υποδεχτεί τα δύο συγκροτήματα σε μία μεγάλη ανοιχτή συναυλία. Εκεί κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό, αποφάσισαν -σχεδόν ένα χρόνο μετά- οι Στίχοιμα και οι Ψυχοδράμα 07 να επαναλάβουν τη σπουδαία αυτή γιορτή που στήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, με νέα τραγούδια στις αποσκευές τους.

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 12 ευρώ.
  • Προπώληση: 10 ευρώ.

Σημεία προπώλησης 

  • Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης: Χαλάνδρι – Κηφισιά
  • Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74).

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet