«Μορφή Αδάμαστη, Εικόνα Έμπνευσης» – Όταν η Νίκη της Σαμοθράκης εμπνέει τον έρωτα
Print Friendly, PDF & Email
Βιβλίο-Εικαστικά

«Μορφή Αδάμαστη, Εικόνα Έμπνευσης» – Όταν η Νίκη της Σαμοθράκης εμπνέει τον έρωτα

Το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης γίνεται η αφορμή για να εκτυλιχθεί μια περίεργη ερωτική ιστορία, πολλά χρόνια μακριά από το σήμερα. Τις πτυχές της θα τις ανακαλύψουμε στις σελίδες του βιβλίου «Μορφή Αδάμαστη, Εικόνα Έμπνευσης», του Γιάννη Παπαγεωργίου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Fylatos Publishing».

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στη μακρινή Ελλάδα του 2196, ένας καλλιτέχνης, ο Τίμος, προσπαθεί να ανακατασκευάσει το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης, αναζητώντας μοντέλα που να φέρουν την αδάμαστη μορφή της αυθεντικής.

Ένα βράδυ συναντά την Τάνια. Στο σώμα της θα βρει όλες τις ασύλληπτες αναλογίες της αρχαίας Θεάς, ένα κατακλυσμιαίο έρωτα και ένα μοναδικό μυστικό που μπορεί να φέρει ρήξη σε πολλές πάγιες αντιλήψεις για τον άνθρωπο, τη σκέψη και τη λεπτή ισορροπία μεταξύ φανταστικού και πραγματικού. Όμως η διαφορετικότητα της Τάνιας είναι ορατή από την αδιάκριτη ματιά των ισχυρών της εποχής, που την κυνηγούν με σκοπό να αποκρυπτογραφήσουν το μυστικό της και να καρπωθούν τις δυνάμεις του.

Ο Τίμος θέλει την Τάνια ως γυναίκα, χωρίς να ενδιαφέρεται για οτιδήποτε την κάνει μοναδική. Ζει μαζί της την περιπέτεια και μια τιτάνια σύγκρουση με το σκληρό τεχνολογικό κατεστημένο της εποχής τους. Μπροστά στο αδιέξοδο που βρίσκεται επιλέγει έναν βίαιο τρόπο να σώσει την Τάνια από τους εχθρούς της, λυτρώνοντάς την από τη μοναδικότητά της, που με μανία ζητούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet