Για καφεδάκι (και όχι μόνο) μέσα στο… βόρειο πράσινο
Καφές-Ποτό-Φαγητό

Για καφεδάκι (και όχι μόνο) μέσα στο… βόρειο πράσινο

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η διάθεση γίνεται όλο και πιο καλοκαιρινή. Και κάπως έτσι αναζητούμε, για τις χαλαρές ώρες της ημέρας, μέρη που να θυμίζουν εξοχή και διακοπές.

Εμείς καταθέτουμε τέσσερις προτάσεις για έξοδο στα Βόρεια της Αττικής, οι οποίες καλύπτουν (και με το παραπάνω) τις ανάγκες για καφέ (και όχι μόνο) και πράσινο!

Piu Verde

Το Piu Verde (κεντρική φωτό) είναι ένα restaurant-cafe που βρίσκεται μέσα στο Άλσος του Παπάγου -χρειάζεται κάτι παραπάνω για τις καλές συστάσεις; Το μέρος είναι γεμάτο πεύκα, υπάρχει τεχνητή λίμνη και, φυσικά, καφές, φαγητό, ποτό, κρασί.

(Στρ. Αλ. Παπάγου & 8ης Μεραρχίας, Άλσος Παπάγου, τηλ. 210 6546185)

Alsos Cafe Bar

Πεταγόμαστε στο Άλσος της Κηφισιάς (ιδίως τώρα, που λειτουργεί και η Ανθοκομική Έκθεση) και, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, απολαμβάνουμε από νωρίς το πρωί καφέ, κάθε είδους ρόφημα, αλλά και σνακ αλμυρά και γλυκά.

(Οδυσσέως 20, Κηφισιά, τηλ. 210 8089696)

Best Friends – Πολιτεία

Ανηφορίζουμε στην Πολιτεία για να βρούμε έναν επίσης καταπράσινο χώρο, ο οποίος λειτουργεί από νωρίς το πρωί για να προσφέρει κλασικά καφέ, αλλά και πλήρες πρωινό, brunch και μεσημεριανό, σε πιο gourmet προσεγγίσεις.

(Πλ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 349, Κηφισιά, τηλ. 21 0807 9139)

Παλιά αγορά

Καταλήγουμε στη Φιλοθέη, όπου πολλά χρόνια τώρα ένα… καταπράσινο café bar restaurant αναλαμβάνει, με τον μεγάλο του κήπο, να κρατήσει χαλαρή τη διάθεση. Σε αυτό βέβαια βοηθούν το καφεδάκι, αλλά και οι πολλές πολλές λιχουδιές που σερβίρει.

(Κεχαγιά 26 & Μάρκου Ρενιέρη, Φιλοθέη, τηλ. 210 6837037)

Οι φωτογραφίες είναι από τις σελίδες FB των καταστημάτων



Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet