Για παρεΐστικο… τσιμπολόγημα στη Νέα Ιωνία
Επιχειρήσεις – Αγορά

Για παρεΐστικο… τσιμπολόγημα στη Νέα Ιωνία

Τα χειμωνιάτικα βράδια περνάνε καλύτερα με ωραία παρέα και μεζεδάκια (εντάξει, με πολλά μεζεδάκια). Αυτή η μεγάλη… αλήθεια είναι αρκετή για να κάνουμε μια στάση στη Νέα Ιωνία και να ελέγξουμε τι καλό υπάρχει.

Πέντε προτάσεις για αρχή και η έρευνα συνεχίζεται…

Αρχονταράκι

Ωραίο, κλασικό ταβερνάκι, με καλούδια από την κλασική ελληνική κουζίνα. Εδώ η παρέα πρέπει να έχεις και όρεξη για τραγούδι, καθώς υπάρχει πάλκο που φιλοξενεί κομπανίες και μουσικούς, κυρίως τα Σαββατοκύριακα.

(Παλαιών Πατρών Γερμανού 7/τηλ. 211 4064378)

Πέπερι

Σε έναν ιδιαίτερο και πολύ ζεστό χώρο, που προσφέρεται και για πρωινό καφέ και για brunch, θα βρείτε ξεχωριστά πιάτα (πιο «πειραγμένες» ελληνικές γεύσεις, αλλά χωρίς… εξτρεμισμούς) και πολλές ετικέτες για να τα συνοδεύσετε.

(Μεσολογγίου 37 & Αγίου Βασιλείου/τηλ. 210 2711223)

Πιάτσα Μεζεδάκι

Κλασικό μεζεδοπωλείο σε στυλ και ύφος, με τα πιο αγαπημένα ελληνικά πιάτα να σερβίρονται σε μεγάλες ποσότητες. Γενικά, ο κατάλογός του είναι μεγάλος και προσφέρεται για να τον δοκιμάσει κάποιος… όλο.

(Ελευθερίου Βενιζέλου 1 & Πάρσης/τηλ. 210 2719129)

Στέκι Πατακιά

Ρητή και… κατηγορηματική στροφή προς τα κρεατικά. Έχει φανατικούς οπαδούς στην περιοχή (και όχι μόνο), οι οποίοι ορκίζονται στο όνομα του… συκωτιού και της μοσχαρίσιας γάλακτος που ετοιμάζει.

(Δεμιρδεσίου 93/τηλ. 210 2798775)

Τα σπιτικά φαγητά της Λουκίας

Η φράση «σπιτικά φαγητά» τα λέει όλα. Ένας χαλαρός χώρος, όπου θα δοκιμάσετε και γιουβαρλάκια και γεμιστά και σουτζουκάκια και κοκκινιστό μοσχαράκι και γενικώς ό,τι καλό δίνει μια σπιτική κουζίνα!

(Ραμνούντος 54/τηλ. 210 2793480)

Οι φωτογραφίες είναι από τις σελίδες Facebook των καταστημάτων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet