Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο: Ζήτησε ελληνική ιθαγένεια – Αίτημα πολιτογράφησης στον Δήμο Ζωγράφου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο: Ζήτησε ελληνική ιθαγένεια – Αίτημα πολιτογράφησης στον Δήμο Ζωγράφου

Αίτημα για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας κατέθεσε την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, στον Δήμο Ζωγράφου ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο (Alexandros Emeka Antetokounmpo).  

O 19χρονος καλαθοσφαιριστής της UCAM Μούρθια και μικρότερος αδελφός των Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο προσήλθε στο δημαρχείο Ζωγράφου, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, Γιώργο Πάνου, προκειμένου να συμπληρώσει την αίτηση πολιτογράφησης.

Το αίτημα πολιτογράφησης κατατέθηκε με μάρτυρες τον μάνατζέρ του Γιώργο Πάνου και τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργο Γιαννακόπουλο, παρουσία του δημάρχου Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα.

Ο κ. Θώδας, στη συζήτηση που είχε με τον Αλέξανδρο Αντετοκούνμπο, εξέφρασε τη χαρά του που το αίτημα πολιτογράφησης κατατίθεται στον Δήμο Ζωγράφου, απ’ όπου εξάλλου ξεκίνησαν την πορεία τους οι αδελφοί Αντετοκούνμπο και συνεχάρη τον Αλέξανδρο για την αθλητική του πορεία που ακολουθεί τα βήματα της επιτυχημένης παρουσίας της οικογένειας στον αθλητισμό.

Με την ευκαιρία αυτή, ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά συνολικά την οικογένεια Αντετοκούνμπο για την αγάπη και τη σχέση που διατηρούν με τον Δήμο Ζωγράφου και τόνισε ότι ο Δήμος και οι δημότες είναι υπερήφανοι για τη σχέση αυτή.

Στην διαδικασία παραβρέθηκε ο τέως υπουργός Εσωτερικών, βουλευτής της Ν.Δ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet