Ελλαδάρα… πάμε σαν άλλοτε!
Αθλητισμός

Ελλαδάρα… πάμε σαν άλλοτε!

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη ώρα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Σε απευθείας σύνδεση με το Ρεσιφέ της Βραζιλίας η ΝΕΡΙΤ, την Κυριακή 29 Ιουνίου στις 23.00, θα μεταδώσει την αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα. Νωρίτερα, στις 21.00 εκπομπή pre game, στη διάρκεια της οποίας θα μεταδοθεί αποκλειστική συνέντευξη του Τζόε Κάμπελ, του παίκτη της Εθνικής Κόστα Ρίκα που παίζει στον Ολυμπιακό. Στο Στοίχημα, φαβορί παίζεται η Κόστα Ρίκα. Σημειώνεται ότι στην Κόστρα Ρϊκα ζουν μόνιμα περίπου 250 Έλληνες, εκ των οποίων 40 πρώτης γενιάς.

Ο Μπέντζαμιν Ουίλιαμς από την Αυστραλία είναι ο «εκλεκτός» της FIFA για να διευθύνει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014.

1 εκατ. δολάρια στο ταμείο

Το πριμ πρόκρισης στα νοκ άουτ παιχνίδια για κάθε Εθνική ομάδα από τη FIFA είναι 1 εκατ. δολάρια (περίπου 730.000 ευρώ). Από το ποσό αυτό έχει συμφωνηθεί τα μισά χρήματα να εισπράξουν τα μέλη της ομάδας, ενώ τα υπόλοιπα θα τα καρπωθεί η ΕΠΟ και αναμένεται να τα επενδύσει σε διάφορους σκοπούς, όπως για το νέο προπονητικό κέντρο της Εθνικής.

Την εντεκάδα που ουσιαστικά έπαιξε στο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού, μετά τα προβλήματα τραυματισμών που εμφανίστηκαν στα πρώτα λεπτά, δείχνει να εμπιστεύεται ο Φερνάντο Σάντος και για το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αυτό τουλάχιστον έδειξε στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής, πριν την αναχώρηση από το Αρακαζού…

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός, για τον χώρο του κέντρου προσανατολίζεται να διατηρήσει την τριάδα των Μανιάτη, Καραγκούνη και Σάμαρη, συνδυάζοντας έτσι την εμπειρία του αρχηγού με τα τρεξίματα των δύο συμπαικτών του.

Από εκεί και πέρα, ο Καρνέζης, παρά το γεγονός ότι έκανε ατομικό την Παρασκευή, αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα των Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλου και Χολέβα να αποτελεί την οπισθοφυλακή.

Τέλος στην επίθεση, ο Σαμαράς θα παραμείνει στην κορυφή, με τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά και τον Σαλπιγγίδη δεξιά.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet