Ολυμπιακός – Μάντσεστερ 2-0
Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ 2-0

Τεράστια νίκη – μισή πρόκριση πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, για την φάση των «16» του Champions League.

Η ομάδα του Μίτσελ σχεδόν… εξαφάνισε τους «κοκκινους διαβόλους» από το γήπεδο παίζοντας παθιασμένο, γρήγορο και ωραίο ποδόσφαιρο από το πρώτο λεπτό, παίρνοντας τελικά την ιστορική νίκη με σκορ 2-0.

Όπως όλα δείχνουν, το ντεφορμάρισμα των Άγγλων, οι οποίοι δεν έδειξαν σε καμία περίπτωση ότι αποτελούν φόβητρο, θα είναι το «κλειδί» για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να σταθεί στο Ολντ Τράφορντ και να περάσει στους «8» της διοργάνωσης. Επίσης πολύ σημαντικό για τον ΟΣΦΠ είναι το γεγονός πως κατάφερε να πάρει μια «καθαρή» νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ.

Η ρεβανς θα γίνει την Τετάρτη 19 Μαρτίου.

Τα γκολ

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0. Οι Πειραιώτες ήταν διαβασμένοι στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια σαστισμένη Μάντσεστερ που δεν μπόρεσε να βρει «πατήματα» στο «καμίνι» του Φαλήρου. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Ντ. Μόγιες δεν απήλεισε σχεδόν καθόλου τον Ρομπέρτο στο πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο γκολ μπήκε στο 38 όταν η μπάλα έφτασε στον Μανιάτη έξω από την περιοχή της Γιουνάιτεντ, έκανε το σουτ, αυτή βρήκε τον Τσόρι και ο τελευταίος με τακουνάκι την έστειλε αργά και βασανιστικά στην εστία του Ντε Χέα για το προβάδισμα του Ολυμπιακού.

Στο 55ο λεπτό ο Κάμπελ διπλασίασε τα τέρματα των ερυθρολεύκων με ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Οι εντεκάδες του αγώνα

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Πέρες, Τσόρι, Ολαϊτάν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Εβρά, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Κάρικ, Κλέβερλι, Βαλέντσια, Γιανγκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Βασίλης ΝΟΜΙΚΟΣ

    Μπηκα να δω αν θα το γραφατε !!! Γνωριζω τα βαζελικα αισθηματα του Κου Σταθοπουλου… Αντικειμενικος ομως , οπως παντα…

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet