«Πράσινος» περίπατος στο «Καραϊσκάκης»
Αθλητισμός

«Πράσινος» περίπατος στο «Καραϊσκάκης»

Η νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού όχι μόνο πέτυχε να κερδίσει μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό, αλλά τον οδήγησε σε διασυρμό, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Πλήρης απογοήτευση των χιλιάδων φιλάθλων του Ολυμπιακού, που ναι μεν βλέπουν την ομάδα τους πρωταθλήτρια και με άριστη πορεία στην Ευρώπη, με πρόσφατη τη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ, αλλά το… σαράκι τους είναι πάντα ο… Βάζελος.

Η ήττα ή μάλλον ο διασυρμός από τον Βάζελο είναι η πιο μεγάλη πίκρα που μπορεί να νιώσει ένας Γαύρος, όσα Πρωταθλήματα κι αν πάρει, όσες επιτυχίες στην Ευρώπη κι αν έχει…

Θρίαμβος Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σημειώνοντας μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του επί του «αιώνιοι» αντιπάλου. Ο Πράνιτς στο 45, ο Μπεργκ στο 67 και ο Αμπεντ στο 87ο λεπτό οι σκόρερς της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι στο 82. Μετά το τρίτο τέρμα των πρασίνων, οι φίλοι του Ολυμπιακού άρχισαν να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, αποδοκιμάζοντας τους παίκτες του Μίτσελ.

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet