Ηδονή στις γυναίκες… με τηλεχειριστήριο
Επιστήμη & Τεχνολογία

Ηδονή στις γυναίκες… με τηλεχειριστήριο

Καναδοί επιστήμονες ετοιμάζουν ένα ιατρικό εμφύτευμα που βοηθά τις γυναίκες που είναι ανοργασμικές να νιώσουν ηδονή.

Το εμφύτευμα το οποίο τοποθετείται υποδόρια αποτελείται από μία μικρή γεννήτρια και από ηλεκτρόδια που συνδέονται με τα νεύρα των εσωτερικών γεννητικών οργάνων.

Το εμφύτευμα έχει μέγεθος λίγο μικρότερο από ένα πακέτο τσιγάρα και τοποθετείται κάτω από το δέρμα των γλουτών. Η γεννήτρια εκπέμπει χαμηλής συχνότητας ηλεκτρικό ρεύμα που διεγείρει τα νεύρα και προκαλεί οργασμό. Το επόμενο βήμα των ερευνητών είναι να λειτουργεί το εμφύτευμα με τηλεχειριστήριο.

Όπως εξήγησε στο επιστημονικό περιοδικό «New Scientist» ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, καθηγητής Τζιμ Πφάους, καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Concordia στο Μόντρεαλ, ο οποίος ειδικεύεται στη νευροβιολογία της σεξουαλικής συμπεριφοράς, μερικές γυναίκες νιώθουν φόβο για τις ακούσιες εκδηλώσεις της ερωτικής διέγερσης. «Οι εκδηλώσεις αυτές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η αύξηση του καρδιακού ρυθμού και η εφίδρωση των χεριών, ελέγχονται από ένα τμήμα του νευρικού συστήματος που λέγεται συμπαθητικό και η λειτουργία του οποίου δεν εξαρτάται από τη θέλησή μας. Ο φόβος που νιώθουν αυτές οι γυναίκες, τις κάνει να θέλει να διακόψουν το αίτιο της διέγερσης, δηλαδή την ερωτική επαφή, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να έχουν οργασμό», υποστηρίζει ο επικεφαλής της έρευνας.

Ο καθηγητής Πφάους και οι συνεργάτες του έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία με μία εταιρεία ιατρικών ειδών για την παραγωγή του εμφυτεύματός τους, ενώ υπολογίζουν να αρχίσουν δοκιμές σε εθελόντριες έως το τέλος του χρόνου.

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet