Άδ. Γεωργιάδης: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν
reader.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Άδ. Γεωργιάδης: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν

Στην κρισιμότητα της τήρησης των μέτρων στο επικείμενο πρώτο μερικό «άνοιγμα» της αγοράς αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι «αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν».

«Πρέπει να τηρηθούν το ραντεβού, το τρίωρο, το sms. Αν δεν τηρηθούν, θα έχουμε πρόβλημα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο κόσμος των επιχειρήσεων και του εμπορίου θα τηρήσει τα μέτρα με θρησκευτική ευλάβεια», ανέφερε ο υπουργός, προσθέτοντας πως όλοι είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι για το «στοίχημα – ρίσκο» που έχει παρθεί για τη μερική λειτουργία του λιανεμπορίου.

«Πάμε σε μία πολύ αυστηρή λειτουργία της αγοράς»

Ερωτηθείς για το χρονικό διάστημα που θεωρείται ικανό ώστε να ληφθεί απόφαση για κανονικό άνοιγμα των καταστημάτων, ο κύριος Γεωργιάδης σχολίασε ότι έχουμε ακόμη δρόμο σε αυτό το θέμα, καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, να φτιαχτεί το τείχος ανοσίας και να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό το κύμα του ιού.

«Ας εμπεδώσουμε καλά ότι πάμε σε μια πολύ αυστηρή λειτουργία της αγοράς, με πολύ συγκεκριμένους κανόνες έτσι ώστε να μην έχουμε πρόβλημα», τόνισε.

Όσον αφορά τα πολυκαταστήματα, τέλος, ο κύριος Γεωργιάδης ανέφερε ότι το άνοιγμά τους θα είναι το επόμενο βήμα και δεν αποκλείεται να γίνει εντός του Απριλίου.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet