Άρση lockdown: Αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας – Πότε «κληρώνει» για τη μουσική στην εστίαση
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Άρση lockdown: Αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας – Πότε «κληρώνει» για τη μουσική στην εστίαση

Μήνες μετά τη θέσπισή του, το ωράριο απαγόρευση κυκλοφορίας φαίνεται ότι βαίνει προς το τέλος του, αφού δεν αποκλείεται να καταργηθεί πλήρως μέσα στον Ιούνιο. Ταυτόχρονα, «κληρώνει» και για την επανέναρξη της μουσικής στην εστίαση. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, στις 11 Ιουνίου αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Στο «τραπέζι» είναι η αλλαγή στο ωράριο αλλά και η πλήρης κατάργηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, υπάρχει και το σενάριο η αλλαγή στην απαγόρευση να φέρει και την επανέναρξη της μουσικής στην εστίαση. 

Επίσης, από την 1η Ιουλίου αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις. Συγκεκριμένα, αναμένεται ο αριθμός των συμμετεχόντων στις προαναφερθείσες κοινωνικές εκδηλώσεις, από τα 100 άτομα να αυξηθεί στα 200, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Υπενθυμίζεται ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, είχε δηλώσει ότι οι ανακοινώσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας θα γίνουν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. 

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet