Άρση lockdown – λοιμωξιολόγοι: Μουσική από 12 Ιουνίου στην εστίαση, απαγόρευση κυκλοφορίας στις 1:30
Eurokinissi.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Άρση lockdown – λοιμωξιολόγοι: Μουσική από 12 Ιουνίου στην εστίαση, απαγόρευση κυκλοφορίας στις 1:30

Εισήγηση για επιστροφή της μουσικής στην εστίαση, αλλά και για επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας κατά μία ώρα, δηλαδή μέχρι τις 1:30, έκανε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, που θα ανακοινωθούν από τον Νίκο Χαρδαλιά στις 19:00, θα επιτραπεί στα καταστήματα της εστίασης να παίζουν μουσική, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν ως τη μιάμιση τα μεσάνυχτα.

Στον οδικό χάρτη που θα ανακοινωθεί θα υπάρχει πρόβλεψη για αύξηση παρευρισκόμενων σε γάμους, βαπτίσεις και δεξιώσεις μέχρι 300 άτομα, με πιθανότερη ημερομηνία εφαρμογής του νέου μέτρου την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα πάντα με τα τωρινά δεδομένα, αναμένεται να αρθεί πλήρως και το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας επίσης την 1η Ιουλίου. Εξάλλου, την 1η Ιουλίου αναμένεται να ανοίξουν ξανά τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, τα πανηγύρια αναμένεται να επιτραπούν ξανά όταν θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού στην Περιφέρεια, ενώ τέλος, σήμερα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις και για τα φροντιστήρια.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet